NOR CURIER 930X122

căteasca

pod_cateasca8

RISC MAXIM DE PRĂBUŞIRE PENTRU PODUL DE LA CĂTEASCA!

Consiliul Judeţean Argeş a solicitat efectuarea unei expertize tehnice privind starea în care se află podul nou de la Căteasca, cel la a cărui construcţie a fost omisă amenajarea unui prag de fund.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Situaţia pare să fie mai complicată decât părea până acum, concluzia fiind că traficul de pe pod poate duce la prăbuşirea acesatuia, deoarece eroziunea solului este puternică.

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a spus că noul prag de fund nu poate fi făcut decât după ce se va îndepărta vechiul pod afectat, la rându-i, tot de eroziunea solului. Va trebui montat şi un sistem de monitorizare a vibraţiilor provenite din trafic, astfel încât să se poată impune, dacă este cazul, restricţii. Lucrările la pragul de fund trebuie să fie făcute de către Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea.

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90