New Profesional Consult 930 x 122

clucereasa

S-A AVIZAT! VESTE MULT AȘTEPTATĂ ÎN CARTIER

Veste bună pentru locuitorii zonei Clucereasa. După mai bine de zece ani de demersuri, în sfârșit și ultimul cartier al Mioveniului va avea alimentare cu gaze naturale. Anunțul îl face primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Potrivit sursei citate, traseul conductelor de distribuție va fi de o parte și de alta a drumului național DN73, pe străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Brajului, Depozitelor și Filipeștilor, pe o lungime totală de aproape 6,3 km.

Valoarea totală a investiției se ridică la 2.585.000 de lei, precizează primarul.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Investiția va fi făcută ca urmare a avizului obținut de Primăria Mioveni de la comisia tehnică de avizare a studiilor de fezabilitate din Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Următorul pas este trimiterea avizului primit din partea ANRE și a studiului de fezabilitate către Ministerul Economiei, care va desemna un operator care să pornească lucrările efective de alimentare cu gaze și de distribuție.

Rămâne de văzut care vor fi termenele de execuție. „Următoarele etape ale acestui proiect necesită timp, iar lucrările vor dura o perioadă însemnată.”, informează primarul Mioveniului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3