930 pe 122 COSTACHE

curatenie

S-a făcut curăţenie în pădurea Trivale

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc în Pitești, zonele Balotești, Grigorești și pădurea Trivale, anunţă municipalitatea.

Citiți și: Pitești. Câțiva consilieri locali trecători au decis soarta Pădurii Trivale

„Miercuri, 20 octombrie, a avut loc o acțiune de ecologizare în Pitești, în zonele Balotești, Grigorești și pădurea Trivale, organizată de OMV Petrom Argeș cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Salpitflor Green și Salubritate 2000 SA.

Voluntariatul este parte importantă a programelor de implicare în comunitate ale OMV Petrom. Prin proiectele special dedicate voluntariatului, compania încurajează implicarea socială a angajaților, le pune la dispoziție mijloacele necesare pentru a se dedica cauzelor în care cred și le oferă posibilitatea de a contribui la dezvoltarea unei societăți responsabile fiind un exemplu de urmat.

Citiți și: În Pădurea Trivale se întâmplă ceva!

 

 

Primăria Municipiului Pitești a pus la dispoziție două buldoexcavatoare și două camioane cu benă pentru strângerea celor 13.500 kg de deșeuri adunate în urma acțiunii de voluntariat. Angajați ai societăților Salpitflor Green și Salubritate 2000 SA au ajutat în această campanie desfășurată sub deviza „Și nouă ne pasă de mediu!”.

Edilul Cristian Gentea a mers personal să-i felicite pe voluntari pentru acțiune: ,,Sunt convins că mulți concetățeni vor fi nu numai încântați, ci și motivați să propună astfel de acțiuni comunitare. Vom susține și promova toate activitățile de implicare ale cetățenilor! ”

 

 

Este datoria fiecăruia dintre noi să avem grijă de natură și să o tratăm cu respect pentru a reuși să îi păstrăm frumusețile. Cu fiecare pas făcut pentru un mediu mai curat, atenționăm pe cei care aruncă la întâmplare gunoiul, că gesturile acestora nu trec neobservate, îndemnăm localnicii să fie vigilenți și să reclame la poliție atunci când constată astfel de activități și să ne reamintim că putem împreună să păstram orașul curat.

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă !”, a transmis Primăria Piteşti pe pagina oficială de Facebook.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache