930×122 CAPRA 5

bulevardul libertății

SCANDAL ÎN TRIVALE: „AȘA NU SE MAI POATE!”

Scandal în Trivale. Lipsa locurilor de parcare în Pitești este recunoscută de Primărie, instituție depășită de realitatea din teren: deficitul s-ar ridica la nu mai puțin de 50.000 de locuri.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Ca și cum nu ar fi suficient, în nu puține cazuri, şi parcările existente sunt ocupate de maşini care nu au ce căuta acolo. Fie că este vorba despre maşini personale de marfă, fie despre maşini de firmă, despre autovehicule abandonate sau despre unele puse în vânzare pe domeniul public, ele ocupă ilegal parcările de la blocuri.

Un exemplu în acest sens este parcarea de la blocul P7 de pe bulevardul Libertăţii din cartierul Trivale.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Locatarii de aici sunt scandalizați, reclamând că parcarea este plină de maşini aduse din Germania care sunt oferite spre vânzare. În aceste condiţii, locatarii care vin mai târziu de la muncă nu mai au unde să îşi parcheze maşinile.

„Așa nu se mai poate!”, se plâng cetățenii. Oamenii solicită de urgență Primăriei marcarea şi amenajarea corespunzătoare a parcării şi amendarea celor care folosesc parcajele pe post de târg de maşini, de altfel abatere sancţionată de o Hotărâre a Consiliului Local. Din câte se vede, ca în multe alte situații în Pitești, doar pe hârtie. (Foto: descriptiv – bulevardul Libertății)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90