930×122 POSADA 5

faleza

SCANDALOS PE FALEZA ARGEȘULUI

Scandalos pe faleza Argeșului. În zadar oameni de bine adună gunoaiele aruncate la voia întâmplării de nesimțiți.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

„Mizerabilii” continuă să își facă de cap. Cel puțin asta se întâmplă pe faleza din Pitești a râului Argeș, acolo unde, în noiembrie și decembrie anul trecut, voluntarii au organizat două acțiuni de ecologizare.

În zonă sunt iar gunoaie. Asta deși au fost montate panouri cu mesaje care îi avertizează pe ”neciopliți” că amenda pentru aruncarea de gunoaie este cuprinsă între 100 și 200 de lei.

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

”Dintr-o curățenie impecabilă, s-a ajuns, în 40 de zile, la o stare precară.”, anunță, revoltat, un piteștean, care cere conducerii Primăriei ca zona să fie supravegheată de polițiști.

(Între paranteze fie spus, amintim că municipalitatea are un proiect pentru modernizarea falezei din Pitești a râului Argeș (AICI, subiectul pe larg).

Nu este singura zonă din Pitești care se confruntă cu o astfel de problemă din cauza celor lipsiți de bun simț. Publicația noastră a scris de nenumărate ori despre aceste fapte antisociale. Nici măcar centrul orașului (amănunte și imagini, AICI) nu este ferit de actele de vandalism. Și Expo-Parcul a avut de suferit (imagini puteți urmări AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3