New Profesional Consult 930 x 122

faleza

SCHIMBARE RADICALĂ PE FALEZA ARGEȘULUI

Studiul de fezabilitate pentru una dintre cele mai aşteptate investiţii din Piteşti este gata.

Citiți și: Pitești: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum deosebit de important

Este vorba despre studiul de fezabilitate pentru proiectul „Promenada Argeşului”, proiect de modernizare a zonei cuprinsă între parcul Lunca Argeşului şi lacul Prundu, pe faleza râului Argeș.

Ulterior realizării proiectului tehnic și desemnării prin licitație a constructorului, vor fi făcute următoarele lucrări: refacerea pavajului pe faleză, reabilitarea parapetului de protecţie şi a debarcaderului, amenajarea de piste pentru jogging şi bicicliști, refacerea iluminatului public, reabilitarea căilor de acces, crearea de rampe pentru persoanele cu dizabilităţi și montarea de bănci pentru odihnă și de panouri de informare şi orientare.

Citiți și: Mii de oameni o așteaptă! Investiție batjocorită, primarul intervine!

După parcurgerea procedurilor legale și desemnarea constructorului prin licitație, vor fi stabilite termenele de execuție. Valoarea totală a proiectului este estimată acum la 8 milioane de lei cu tot cu TVA. Investiţia va fi multianuală (adică va fi realizată în etape) şi finanţată de la bugetul local şi „din alte surse”.

Ar fi pentru prima dată când faleza râului Argeș în Pitești ar avea parte de lucrări de reamenajare și modernizare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3