930 x122 grota rece

giurgiu

A vrut să-și pună capăt zilelor sărind în râul Argeș

Un bărbat în scaun cu rotile a vrut să-și pună capăt zilelor, sărind de pe mal în râul Argeș. S-a întâmplat miercuri, 3 mai, în zona barajului Mihăilești, de pe raza județului Giurgiu.

Citiți și: Pitești: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum deosebit de important

Bărbatul a fost salvat la timp de trei polițiști din cadrul Poliției Orașului Mihăilești. Fără să stea pe gânduri, unul dintre agenții care au ajuns la fața locului a sărit direct în apa râului după el. Bărbatul se zbătea între viață și moarte.

Ulterior, acesta le-a spus agenților că a recurs la gestul extrem din cauza unor neînțelegeri avute cu partenera sa de viață.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

Incidentul a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Cu toții putem fi eroi!

Această deviză a fost confirmată inclusiv în cursul zilei de ieri, când un apel disperat la 112 anunța intenția unui bărbat aflat în scaun cu rotile de a-și pune capăt zilelor aruncându-se în apa râului Argeș din zona barajului Mihăilești de pe raza județului Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență colegii noștri, Cristina, Ionuț și Mihai din cadrul Poliției Orașului Mihăilești care au constatat că pe mal se afla doar un cărucior cu rotile, iar în apa râului un bărbat se zbătea intre viață și moarte.

Ionuț nu a stat pe gânduri și a intrat imediat după bărbatul în cauză, punându-și în pericol viața, iar cu ajutorul Cristinei și al lui Mihai au reușit să-l aducă la mal unde le-a povestit celor 3 polițiști ca a recurs la gestul său din cauza unor neînțelegeri avute cu partenera sa de viață.

Ulterior acesta a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Datorită intervenției colegilor noștri, bărbatul nu a reușit să-și ducă la îndeplinire gestul, la acest moment aflându-se în afara oricărui pericol.

Îi felicităm cu această ocazie pe cei 3 polițiști pentru curajul și devotamentul de care au dat dovadă și avem încredere că modul în care au acționat, contribuind la salvarea unei vieți aflate în pericol iminent, nu va trece neobservat de către conducerea IPJ Giurgiu și îi va recompensa pe măsură.”, au scris reprezentanții sindicatului pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Sindicatul Europol

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90