Posada 930 x 122

expo parc

(VIDEO) BĂTAIE DE JOC ÎN EXPO PARC

Bătaie de joc în Expo Parc. Lipsa bunului simț a unor piteșteni sau a cetățenilor din alte localități care vin în Expo Parc atinge cote alarmante.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Zilele acestea, o echipă de teren a ePitești a ajuns în Expo Parc. Lacul din parc arată foarte rău: pe de-o parte din cauza frunzelor căzute, iar, pe de alta, din cauza gunoaielor care plutesc, în voie, pe apă. Cu alte cuvinte, o mare mizerie. Priviți imaginile:

Citiți și: (VIDEO) DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

Cu natura nu ai cum să te lupți, însă nesimțirea trebuie taxată, poate, cu sancțiuni aspre.

Vă precizăm, că atunci când autoritățile desfășoară acțiuni de salubrizare, nu mare le este mirarea să constate că, odată cu golirea apei, găsesc, de la resturi menajere sau haine până la componente auto.

De asemenea, lacul din Expo Parc nu este singurul loc unde bătaia de joc a unor indivizi este ”în floare”. O ultimă situație similară întâlnită de autoritățile locale, în cartierul piteștean Găvana: gunoaie aruncate fix lângă pubelele de gunoi. Amănunte despre subiect, AICI și AICI.

 

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066