Donaris 930 x 122

bulevardul balcescu

SCHIMBARE ÎN PITEȘTI PENTRU ȘOFERI

Schimbare în Pitești pentru șoferi. Consiliul Local Pitești va aproba în următoarea sa ședință în plen (programată pentru 24 aprilie 2019) devizul general pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale din vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Potrivit proiectului de hotărâre, investiția se va ridica la puțin peste 536.000 de lei, inclusiv TVA, și va consta în realizarea unei noi benzi de circulație rutieră, amenajarea de noi locuri de parcare (36) și reamenajarea trotuarului din zonă.

„Vom avea două benzi fluente de circulație în nodul bulevardul Nicolae Bălcescu cu strada Calea Bascov și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascov”, precizează conducerea Primăriei.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Lucrările vor fi făcute de Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești, termenele de execuție urmând să fie stabilite.

Primăria motivează că reconfigurarea zonei va ajuta la fluidizarea traficului rutier, extrem de aglomerat în special în orele de vârf.

Amintim că pentru reconfigurarea zonei Consiliul Local a aprobat desființarea unui spațiu verde de 300 de mp de la blocul L6.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3