New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul balcescu

SCHIMBARE ÎN PITEȘTI PENTRU ȘOFERI

Schimbare în Pitești pentru șoferi. Consiliul Local Pitești va aproba în următoarea sa ședință în plen (programată pentru 24 aprilie 2019) devizul general pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale din vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord.

Citiți și: Cele mai folosite scuze și intimidări ale șoferilor: ”Permisul? Păi de unde să am, ce, mi-ați dat?”

Potrivit proiectului de hotărâre, investiția se va ridica la puțin peste 536.000 de lei, inclusiv TVA, și va consta în realizarea unei noi benzi de circulație rutieră, amenajarea de noi locuri de parcare (36) și reamenajarea trotuarului din zonă.

„Vom avea două benzi fluente de circulație în nodul bulevardul Nicolae Bălcescu cu strada Calea Bascov și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascov”, precizează conducerea Primăriei.

Citiți și: Şoferii care nu plătesc taxele rutiere vor fi urmăriţi

Lucrările vor fi făcute de Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești, termenele de execuție urmând să fie stabilite.

Primăria motivează că reconfigurarea zonei va ajuta la fluidizarea traficului rutier, extrem de aglomerat în special în orele de vârf.

Amintim că pentru reconfigurarea zonei Consiliul Local a aprobat desființarea unui spațiu verde de 300 de mp de la blocul L6.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441