SMART KIDS 930X122

consiliul local

SCHIMBARE PENTRU ȘOFERI ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Schimbare pentru șoferi în centrul Piteștiului. Consiliul Local Piteşti a aprobat declararea de utilitate publică a unui spaţiu verde din Centru. Suprafața, de 235 de mp, va fi scoasă din registrul spaţiilor verzi pentru sistematizarea rutieră a unei intersecții, potrivit municipalității.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Primăria susține că măsura este necesară pentru lărgirea intersecţiei dintre bulevardul I.C. Brătianu, strada Maior Şonţu şi Pasajul Teiuleanu, în zona Consiliului Judeţean – Curtea de Conturi.

Din suprafața totală, 200 de mp sunt în dreptul Consiliului Judeţean, iar restul în zona blocului B5 de peste drum de Palatul Administrativ.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Municipalitatea ar fi vrut să facă aici un sens giratoriu, dar nu a obţinut avizul necesar de la Poliţia Rutieră, care a argumentat că spaţiul este insuficient pentru amenajarea unui giratoriu. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3