930X122 MAIA

parcare

SCHIMBARE RADICALĂ ÎN PITEȘTI. NOI REGULI DE PARCARE PENTRU TOȚI ȘOFERII

Schimbare radicală în Pitești. Noi reguli de parcare pentru toți șoferii. Pe site-ul Primăriei Pitești a fost pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre pentru modificarea regulamentului de parcări din municipiu. Cetățenii îl pot consulta AICI.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit proiectului, între orele 9 și 17, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde, chiar dacă locul de parcare este plătit.

”În parcarea de reședință, deținătorul unui abonament de parcare are un drept exclusiv asupra acestuia în intervalul luni-vineri între orele 17 și 9, iar sâmbăta și duminica permanent. În restul timpului, locul de parcare va putea fi utilizat și de alți deținători de autovehicule.”, se arată în proiect.

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

Cu alte cuvinte, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9-17, locul de parcare plătit va putea fi folosit și de alți șoferi.

În proiect se mai precizează că ”beneficiarul locului de parcare persoană fizică achită tariful de 100 de lei/an inclusiv TVA, respectiv tariful de 100 de lei/an plus TVA pentru persoanele juridice pentru intervalul luni-vineri orele 17-9, sâmbăta și duminica, permanent.”

Proiectul a fost pus în dezbatere publică. Ulterior, va face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local Pitești. Proiectul va include și data de la care se va produce schimbarea în regulamentul de parcări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3