930 x122 grota rece

adp

SCHIMBĂRI IMPORTANTE PENTRU ȘOFERI ÎN PITEȘTI

Schimbări importante pentru șoferi în Pitești. Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești are în lucru documentaţia (proiectarea) pentru două investiţii în traficul rutier din municipiu.

Citiți și: Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Potrivit directorului ADP, Mircea Branişte, pe Calea Craiovei, între zona blocurilor din vârful pantei (pe partea dreaptă pe sensul de coborâre) şi bulevardul Fraţii Goleşti urmează să fie creată o a treia bandă de circulaţie.

În acest fel, pentru coborâre în zona respectivă vor exista trei benzi de circulaţie, iar virajul la dreapta, către Fraţii Goleşti, va fi mult mai uşor. De asemenea, vor fi amenajate o pistă pentru bicicliști şi un trotuar.

Citiți și: Amplă acțiune, astăzi, în centrul Piteștiului

A doua investiţie este legată de reconfigurarea străzii Armand Călinescu (foto), între Colegiul Național „I.C. Brătianu” şi Muzeul Judeţean. Practic, prin mişcorarea trotuarului de pe partea stângă a sensului unic de mers vor fi create 50 de noi locuri de parcare.

Mircea Branişte spune că lucrările vor fi făcute la anul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90