NOR CURIER 930X122

cinema bucurești

SCHIMBĂRI LA FOSTUL CINEMA „BUCUREȘTI”

Schimbări la fostul cinema „București”. În conformitate cu prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, Primăria Piteşti a avut termen pentru a face o serie de lucrări specifice la sediul Filarmonicii (Centrul Multifuncţional).

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Lucrările au luat sfârşit, valoarea acestora fiind de 243.000 de lei, bani din bugetul local. Pe lângă montarea unui sistem special de stingere şi alarmare la incendiu, au fost făcute şi lucrări de modificare a unor căi de acces.

Realizat cu bani europeni şi fonduri de la bugetul local, Centrul Multifuncțional, ridicat pe structura fostului cinematograf „București”, a fost la un pas să fie închis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș din cauza unor probleme legate de securitatea la incendiu.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Următoarea provocare a Primăriei pe aceeaşi linie este parcarea supraterană de la Mavrodolu. În acest caz, pentru conformarea la regulile de securitate la incendiu este nevoie de nu mai puţin de 700.000 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90