930×122 CAPRA 5

caldura

SCUMPIREA CĂLDURII, AMÂNATĂ

Scumpirea căldurii, amânată. Cu puțin timp în urmă, proiectul de hotărâre cu privire la scumpirea căldurii în sistemul de termoficare centralizat al Piteștiului a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței ordinare în plen a Consiliului Local, ședință care se desfășoară la această oră.

Citiți și: Benzina și motorina se ieftinesc! În sfârșit se intervine

După cum v-am informat AICI, societatea de termoficare a municipalității, SC Termo Calor Confort SA, a solicitat Consiliului Local majorarea pe 1 noiembrie 2018 a preţului căldurii livrate populaţiei: de la 230 de lei pentru o gigacalorie (cât este acum) la 250 de lei, inclusiv TVA.

Chiar dacă proiectul a fost retras astăzi, este vorba doar de o amânare. Scumpirea este certă, dar rămâne de văzut de la ce dată va intra în vigoare viitorul nou tarif.

Citiți și: Pitești: Urgență la Primărie!

Precedenta scumpire a fost decisă pe 15 februarie anul acesta, noul preț, cel din prezent, fiind valabil de la 1 aprilie 2018. Prețul de facturare a crescut atunci de la 191,94 de lei la 230 de lei pe gigacalorie.

Preconizata scumpire la 250 de lei gigacaloria nu va fi și ultima, în condițiile în care subvenția va fi eliminată (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90