Donaris 930 x 122

lunca argesului

SE DESCHIDE TERASĂ ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Se deschide terasă în parcul Lunca Argeşului. Administraţia locală din Piteşti a decis să scoată la licitaţie pentru închiriere o suprafaţă de 90 de mp din parcul Lunca Argeşului, pe care va fi amenajată o terasă de alimentaţie publică, prima de acest gen din parc.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Până acum, acest lucru nu a fost posibil deoarece parcul este realizat cu bani europeni, iar organizarea de activităţi economice vreme de 5 ani după terminarea lucrărilor e interzisă potrivit reglementărilor europene. Perioada de 5 ani a expirat.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 135 de euro pe lună.

Citiți și: Pitești. Pas imens pentru realizare. Ce se întâmplă în Lunca Argeșului

Amintim că municipalitatea anunță deschiderea în parcul Lunca Argeșului și a unei discoteci în aer liber (subiectul pe larg, AICI).

În paralel, administraţia locală face demersuri pentru amenajarea, tot cu bani europeni, a parcurilor Lunca Argeşului II şi Lunca Argeşului III, în zona Căii Depozitelor. Valoarea estimată a celor două viitoare noi parcuri se ridică la circa 8.000.000 de euro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90