Donaris 930 x 122

lunca argesului

SE DESCHIDE TERASĂ ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Se deschide terasă în parcul Lunca Argeşului. Administraţia locală din Piteşti a decis să scoată la licitaţie pentru închiriere o suprafaţă de 90 de mp din parcul Lunca Argeşului, pe care va fi amenajată o terasă de alimentaţie publică, prima de acest gen din parc.

Citiți și: Momentul când Porcişteanu pornește mașina și își calcă soția pe picior

Până acum, acest lucru nu a fost posibil deoarece parcul este realizat cu bani europeni, iar organizarea de activităţi economice vreme de 5 ani după terminarea lucrărilor e interzisă potrivit reglementărilor europene. Perioada de 5 ani a expirat.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 135 de euro pe lună.

Citiți și: Proiectul pentru parcul de agrement din Pitești prinde contur

Amintim că municipalitatea anunță deschiderea în parcul Lunca Argeșului și a unei discoteci în aer liber (subiectul pe larg, AICI).

În paralel, administraţia locală face demersuri pentru amenajarea, tot cu bani europeni, a parcurilor Lunca Argeşului II şi Lunca Argeşului III, în zona Căii Depozitelor. Valoarea estimată a celor două viitoare noi parcuri se ridică la circa 8.000.000 de euro.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441