Donaris 930 x 122

consiliul judetean

SE ÎNTRERUPE CURENTUL ÎN CLĂDIREA CELOR MAI IMPORTANTE INSTITUŢII DIN ARGEŞ

Vineri, 16 octombrie 2020, în Palatul Administrativ al județului Argeș (numit și „Casa Albă”) se efectuează lucrări de întreținere a rețelei electrice, motiv pentru care, în cursul zilei va fi oprită alimentarea cu energie electrică la nivelul Consiliului Județean Argeș. În această clădire funcționează cele mai importante instituții ale județului, începând cu Consiliul Județean și Prefectura și până la Direcția de Statistică, ADI Servsal, Unitatea de mobilizare a Teritoriului, Salvamont, Direcția de Cultură și Culte, Crucea Roșie etc.
Din această cauză, nu vor funcționa telefoanele, nici sistemele electronice de comunicare (e-mail, video call etc), iar accesul publicului în instituție nu va fi posibil.
„Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate. Începând de luni, 19 octombrie, activitatea va fi reluată în condiții normale și vom reveni în contact cu dumneavoastră.”, transmit autoritățile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90