New Profesional Consult 930 x 122

poiana lacului

SE SCHIMBĂ SISTEMUL DE COLECTARE A GUNOIULUI ÎN POIANA LACULUI

Comuna Poiana Lacului trece la un nou sistem de colectare a gunoiului menajer, mai practic și mai eficient.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

„Până acum, gunoiul se colecta în pubelele acelea mari, comune. Avem o pubelă la 20-30 de familii.  Acum există pubele individuale, pentru fiecare gospodărie. Vorbim de peste 2.200 de bucăți”, a precizat, pentru ePitesti.ro, Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului.

Primăria Poiana Lacului derulează, împreună cu ADI Servsal Argeș, un program de colectarea selectivă a deșeurilor: fiecare gospodărie va beneficia săptămânal (în fiecare zi de luni) de ridicarea gunoiului rezidual, lunar de ridicarea gunoiului reciclabil și trimestrial de ridicarea deșeurilor din sticlă, sacii pentru gunoi urmând a fi distribuiți gratuit populației (pot fi procurați de la operatorul de salubritate, de la Primărie sau de la ADI Servsal Argeș).

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

”Distribuirea pubelelor și informarea populației sunt făcute de angajații  Primăriei, care însă doar implementează proiectul,  neexistând costuri pentru instituție”, spune Ion Dumitrache, primarul localității Poiana Lacului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90