Donaris 930 x 122

cimitire

SE SCUMPESC ÎNMORMÂNTĂRILE ÎN PITEȘTI

Se scumpesc înmormântările în Pitești. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare în plen din această lună a Consiliului Local Pitești se află și un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea de noi tarife pentru folosirea locurilor de veci în cimitirele municipiului.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, tarifele pentru înhumare vor crește de la 1 februarie 2020.

Iată care ar urma să fie noile tarife: înhumare la pământ – 383 de lei (faţă de 311 lei în prezent); înhumare la pământ, cu deshumare – 400 de lei (faţă de 324 de lei); înhumare la criptă – 371 de lei (faţă de 302 lei); înhumare la criptă, cu deshumare – 387 de lei (faţă de 315 lei); înhumare la cavou – 288 de lei (faţă de 233 de de lei) și înhumare la cavou, cu deshumare – 306 lei (faţă de 238 de lei).

Citiți și: Notarii au noi tarife!

Primăria motivează majorarea tarifelor prin faptul că acestea nu au mai fost modificate din 2017, iar între timp costurile pentru asigurarea serviciilor prestate în cimitire au crescut ca urmare a „scumpirii materialelor de construcție și a manoperei medii orare”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90