New Profesional Consult 930 x 122

consiliul local

ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL ÎN MIOVENI

Ședință de Consiliu Local în Mioveni. Astăzi, de la ora 17, se va desfășura o nouă şedinţa ordinară în plen a Consiliului Local Mioveni.

Citiți și: Primul interviu după 8 luni: Regret, unii nu meritau să fie în jurul meu! EXCLUSIV

Printre altele, pe ordinea de zi se află aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al orașului Mioveni pentru anul 2018, aprobarea metodologiei de acordare a serviciilor de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice și aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a Direcției de Asistență Socială Mioveni.

De asemenea, se vor aproba indicatorii tehnico-economici actualizați și cofinanțarea de la bugetul local a cheltuielilor neeligibile pentru reabilitarea termică a următoarelor clădiri ale Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni: școală – clădire principală P+2, atelier școlar – P și sală de sport.

Citiți și: Ceva uluitor se întâmplă la Mioveni! Unic în România!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3