930X122 MAIA

semafor

SEMAFOR NOU CU BUTON ÎN PITEȘTI

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a montat, astăzi, 29 iunie 2020, un semafor cu buton pe strada Vasile Pârvan – Pasajul Scărilor, care funcționează, momentan, pe galben intermitent.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se schimbă semafoarele!

Acesta va deveni funcțional, începând cu data de 1 iulie 2020, ora 09:00. Instalaţia este prevăzută cu un buton ce trebuie acţionat de pietonii care doresc să traverseze de pe un trotuar pe celălalt. Semaforul are un temporizator care, prin apăsarea butonului, pregăteşte schimbarea culorii semaforului, astfel încât să oprească traficul auto şi, concomitent, să aprindă culoarea verde pentru pietoni.

Cât timp nu este acţionat butonul de comandă, semaforul permite doar trecerea autoturismelor. De asemenea, acesta este prevăzut cu butoane luminoase, astfel încât să poată fi acționat și pe timp de noapte.

Citiți și: Pitești. Jale mare în Nord și mulți șoferi cu tupeu, sfidători

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90