EcoMoto 930×122

amenzi

ȘI PERSOANELE JURIDICE POT PLATI ONLINE TAXELE ȘI AMENZILE

Primăria Municipiului Pitești oferă și contribuabililor persoane juridice posibilitatea de a plăti online, cu cardul, taxele și impozitele locale, precum și amenzile, prin intermediul platformei „ghiseul.ro”, fără comision.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Cererile privind emiterea informațiilor de autentificare în Sistemul Național Electronic de Plată online a obligațiilor de plată către bugetul consolidat – SNEP, însoțite de actele necesare, se pot depune :

– la sediul Primăriei Municipiului Pitești, din str. Victoriei nr. 24, camera M9;

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

sau
– prin e-mail la adresa de poștă electronică scipj@primariapitesti.ro;

sau
– prin intermediul site-ului web al instituției, www.primariapitesti.ro, secțiunea „Servicii Electronice”, utilizând opțiunea:„Depunere ONLINE. Cerere credențiale acces SNEP (ghiseul.ro) persoane juridice”.

Documentele care se transmit prin e-mail sau prin intermediul site-ului web al instituției se semnează cu semnătură electronică calificată și sunt asimilate înscrisurilor autentice.

Informațiile de autentificare în Sistemul Național Electronic de Plată online a obligațiilor de plată către bugetul consolidat – SNEP, disponibil la adresa de internet: www.ghiseul.ro, se emit în termen de 2 zile lucrătoare de la data înregistrării cererii la organul fiscal și se comunică solicitantului prin (una din următoarele modalități):

– remiterea sub semnătură, la sediul organului fiscal,
– poștă,
– e-mail, la adresa de poștă electronică a acestuia.

Cererea și actele necesare privind emiterea informațiilor de autentificare sunt disponibile pe site-ul web al instituției, www.primariapitesti.ro, secțiunea Informații Publice/Informații Utile/Informații privind depunerea online a unor solicitări.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90