930 x122 grota rece

colegiul bratianu

SITUAȚIE AMENINȚĂTOARE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”

Situație amenințătoare la Colegiul „Brătianu”. Nici nu s-au încheiat bine lucrările de consolidare şi reabilitare a clădirilor Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti (AICI, imagini și subiectul pe larg), că autorităţile locale pregătesc o nouă investiție necesară unității de învăţământ preuniversitar.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Pentru a stopa o periculoasă alunecare de teren şi, implicit, afectarea clădirilor şi a aleilor, vor fi făcute lucrări de intervenție pentru stabilizarea unui mal de pământ din apropiere.

Valoarea lucrărilor se va ridica la 650.000 de lei, potrivit devizului general, bani de la bugetul local.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Municipalitatea piteșteană este pe cale să demareze procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor. În ședința în plen de mâine, 18 octombrie 2018, a Consiliului Local, va fi supusă aprobării documentația de avizare a investiției.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90