SMART KIDS 930X122

bratianu

(VIDEO) EXCLUSIV! AȘA ARATĂ NOUL “BRĂTIANU”!

Așa arată noul „Brătianu”! După o lungă așteptare, bătrâna clădire a Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești își recapătă strălucirea de odinioară. Strălucire dublată de modernitate, rezultat al lucrărilor care se află în desfășurare la prestigioasa unitate de învățământ.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

O parte a investiției a dat deja roade, după cum puteți vedea în imaginile pe care ePitești le publică în premieră: săli de clasă pentru elevi complet renovate și mobilate, laboratoare la standarde europene, cabinete pentru profesori și anexe moderne, grupuri sanitare și holuri reabilitate. La mansardă a fost amenajat și un spațiu pentru găzduirea oaspeților care vor vizita Colegiul venind de departe, din alte părți ale țării sau ale lumii.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Tot în premieră și în exclusivitate, ePitești v-a prezentat zilele trecute imagini cu o investiție realizată pentru prima dată în istoria Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești: o cantină pentru elevi. Alina Manea, director al instituției, ne declara: „Are sală de mese, iar copiii pot servi aici diverse produse. De asemenea, pot veni să își facă teme sau să se recreeze atunci când au pauză.”. Amănunte și imagini referitoare la cantină, AICI.

Lucrările de reabilitare, consolidare şi modernizare (care mai înseamnă, printre altele, și refacerea fațadelor și a acoperișului la toate corpurile de clădire) vor continua și în acest an la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”. Suma prevăzută pentru 2017 este de 4.500.000 de lei, cu tot cu TVA, dintr-un total de 11.573.000 de lei (investiţia este multianuală).

Până acum, lucrările au fost făcute cu bani de la bugetul local. Conducerea Primăriei speră, însă, ca restul din costul total al investiției să fie suportat de stat, făcând în acest sens demersuri la Guvern. Potrivit municipalității, lucrările ar urma să se încheie până în toamna acestui an.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3