SMART KIDS 930X122

cristian gentea

Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

Update 13 iulie 2021, ora 11:36, Cristina Munteanu, consilier pe probleme de comunicare în cadrul Primăriei Pitești transmite:

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

SC Comesad Drumuri SRl s-a autosesizat în urma reacției domnului primar, în legătură cu marcajele de pe Bulevardul Brătianu și le reface! Nu s-a făcut încă recepția lucrării!

Plăți efectuate până la data de 13.07.2021: 2.148.992,95 lei inclusiv TVA

Citiți și: Lucrările pe autostradă, în standby: A treia amânare!

Plăți rămase de efectuat: 805.442,36 lei inclusiv TVA

 

Știrea inițială 12 iulie 2021, ora 15:46

Primarul Cristian Gentea este revoltat în legătură cu modul în care au fost efectuate lucrările pe bulevardul Brătianu din municipiu.

Se pare că vopseaua folosită a fost una de foarte proastă calitate, ori muncitorii nu au utilizat-o corespunzător, altfel nu se poate explica ştergerea marcajelor de la trecerea de pietoni într-un timp atât de scurt.

De asemenea, liniile benzilor de circulaţie au fost trasate strâmb.

 

 

 

Răbdarea primarului a luat sfârşit după 4 luni în care a insistat pentru un bulevard modern.

„Am așteptat 4 luni ca Bulevardul I.C. Brătianu să arate civilizat după lucrările de asfaltare și marcaj! Sunt foarte dezamăgit de cum au înțeles constructorii că arată un bulevard modern reabilitat pe bani publici! O asemenea bătaie de joc nu va fi plătită din banii piteștenilor!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • GERMAN Alexandru spune:

    Unde exista postarea lui don Gentea de care se aminteste in articol?

  • Dobrescu Aurelian spune:

    Primarul Gentea este nemultumit de cum arata B-dul IC Bratianu dupa renovarea care nu-si avea sensul, dar de restul strazilor din oras ce zice domnia sa?
    Este multumit primarul de cum arata calea depozitelor, de tigania si mizeria pe care o intretine d-l Primar la depozitul de alimente de la CNCD?
    Este multumit d-l Primar de aglomeratia care se face in zona pietei centrale pe str Crinului colt cu Kogalniceanu si str sf Vineri, din cauza nesistematizarii str M.Kogalniceanu ?-aici pot fi creata f usor locuri de parcare pe ambele sensuri de mers, iar circulatia se va fluidiza f usor. Probabil ca inca nu au iesit „pe interval”, constructorii dedicati unor astfel de lucrari.
    Ce zice d-l Primar de tigania din bazarul Sf Vineri , se pare ca-i convine de minune la voturi, la taxe si alte asemenea „beneficii” de la fratii nostrii de peste Prut.
    Parerea mea este ca d-l Primar se grabeste de incheierea inainte de termen a mandatului si ar face bine sa mai iasa la plimbare prin oras sa se convinga personal de „ajutorul”primit de la City Managerul orasului sau de la colegii din conducerea departamentelor din Primarie.
    Pitestiul este din ce in ce un oras mai urat , murdar, lipsit de aerul unui oras european cu posibilitati si economie cat de cat stabila.
    Nu se vede nimic schimbat in bine de cand guverneaza orasul d-l Gentea , din contra tot mai urat, cu multi bani cheltuiti doar sa dea impresia ca face ceva, dar in realitate numai in interes personal.
    Astept domnule Primar sa va vad prin oras pe la periferie prin locurile aglomerate unde trec navetistii sau producatorii particulari din zonele rurale si-si fac pietele ad-hoc in orasul „pastorit” de Dumneavoastra. Acest oras nu a aratat atat de urat nici pe vremea comunistilor, care spre deosebire de Dumneavoastra, au facut din orasul Pitesti un brend national, imaginea zonei Fortuna si a centrului de atunci aparea in toate spoturile publicitare ale vremii, Dumneavoastra cu ce realizari va remarcati ????????

  • Marius spune:

    Unde e pista de biciclete domnu primar???asa ai promis!!fiecare drum refacut o sa fie cu pista de biciclete….promisiuni…

  • vica spune:

    Exact asta simtim cu totii,aceeasi Marie cu alta palarie!
    De un an de zile nu se vede nimic spre bine, nicio ameliorare ,aceeasi tiganie lasata de Ionica si continuata de acest Gentea pe care naivii l-au crezut cand se lauda in campanie ca face din Pitesti un oras european…piste de bicicleta,amenajarea malurilor Agesului pecum Rinul in Koln,parcuri peste parcuri si cate mai cate!
    Primar de nota ZERO!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90