930 x122 grota rece

epitesti

SONDAJ EPITEȘTI: CE INVESTIȚII VĂ DORIȚI ÎN ORAȘ? VOTAȚI!

Sondaj ePitești: Ce investiții vă doriți în oraș? Votați! Alți bani, altă distracție! Moftul lui Ionică ne costă milioane de euro. Scenariu pentru Piața Primăriei – este articolul prin care v-am anunțat, în premieră, cât vă va costa noua reabilitare a Pieței Primăriei: aproximativ 4 milioane de euro. Investiția va fi făcută la nici 12 ani de la precedenta modernizare.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Articolul a adunat numeroase comentarii pe rețelele de socializare, piteștenii exprimându-și opiniile în legătură cu adevăratele priorități ale municipiului: amenajarea de parcări, repararea străzilor sau finalizarea lucrărilor (foarte întârziate!) la piețele agroalimentare Găvana și Trivale.

Răspunzând interesului cetățenilor, ePitești realizează un sondaj de opinie online: vă doriți sau nu ca Piața Primăriei să fie iar reabilitată, vă doriți parcare în zona Fortuna? La răspunsuri pot fi adăugate toate solicitările dumnevoastră, toate investițiile pe care le doriți a fi făcute în municipiu.

Citiți și: ePitești bate toate recordurile: 3.6 milioane de cititori în 2 luni!

Exprimați-vă punctul de vedere în cadrul sondajului creat pe grupul ePitești.ro! Votați! Reprezentanții Primăriei cu siguranță văd și trebuie să țină cont și de părerile dumneavoastră, contribuabili onești, plătitori de taxe și impozite locale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90