930×122 CUMPANA 5

epitesti

SONDAJ EPITEȘTI: CE INVESTIȚII VĂ DORIȚI ÎN ORAȘ? VOTAȚI!

Sondaj ePitești: Ce investiții vă doriți în oraș? Votați! Alți bani, altă distracție! Moftul lui Ionică ne costă milioane de euro. Scenariu pentru Piața Primăriei – este articolul prin care v-am anunțat, în premieră, cât vă va costa noua reabilitare a Pieței Primăriei: aproximativ 4 milioane de euro. Investiția va fi făcută la nici 12 ani de la precedenta modernizare.

Citiți și: ePitești.ro angajează redactor!

Articolul a adunat numeroase comentarii pe rețelele de socializare, piteștenii exprimându-și opiniile în legătură cu adevăratele priorități ale municipiului: amenajarea de parcări, repararea străzilor sau finalizarea lucrărilor (foarte întârziate!) la piețele agroalimentare Găvana și Trivale.

Răspunzând interesului cetățenilor, ePitești realizează un sondaj de opinie online: vă doriți sau nu ca Piața Primăriei să fie iar reabilitată, vă doriți parcare în zona Fortuna? La răspunsuri pot fi adăugate toate solicitările dumnevoastră, toate investițiile pe care le doriți a fi făcute în municipiu.

Citiți și: Noi investiții la Budeasa

Exprimați-vă punctul de vedere în cadrul sondajului creat pe grupul ePitești.ro! Votați! Reprezentanții Primăriei cu siguranță văd și trebuie să țină cont și de părerile dumneavoastră, contribuabili onești, plătitori de taxe și impozite locale.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3