EcoMoto 930×122

ani

ANI

SOȚ ȘI SOȚIE DIN ARGEȘ, ACUZAȚI DE ANI DE AVERE NEJUSTIFICATĂ! El, FOST AGENT ȘEF DE POLIȚIE, EA, FUNCȚIONAR ÎN FINANȚE!

Agenția Națională de Integritate anunță depistarea unei averi nejustificate în cazul unui fost agent șef adjunct de poliție din Argeș și a unui funcționar public din Finanțele Publice din județul nostru, soț și soție.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

„Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.552.103,37 de lei (aproximativ 417.477,45 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de BĂLȚAT VIRGINIA LILIANA, funcționar public în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Argeș, împreună cu soțul său, BĂLȚAT MARIAN DANIEL, fost agent șef adjunct de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

În perioada 2000-2010 BĂLȚAT VIRGINIA LILIANA și BĂLȚAT MARIAN DANIEL au realizat venituri salariale în cuantum de 1.325.692 de lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.877.795,37 de lei, rezultând o diferență nejustificată de 1.552.103,37 de lei (aproximativ 417.477,45 de euro). Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Pitești în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de BĂLȚAT VIRGINIA LILIANA și BĂLȚAT MARIAN DANIEL în perioada exercitării funcțiilor publice.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere. (…)”, se arată într-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp de Agenția Națională de Integritate.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90