930 x122 grota rece

Arges

STAGIARI STRĂINI ÎN ARGEŞ

Stagiari străini în Argeş. Autorităţile judeţene au decis să continue şi în anul 2017 programul Eurodysee, program care prevede schimburi de stagiari.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, în acest an patru argeşeni vor face stagii de practică în instituţii sau firme din diverse regiuni din țări ale Uniunii Europene pe cheltuiala regiunilor respective și, la schimb, patru stagiari străini vor face stagii similare în Argeş. Fiecare stagiar străin va primi câte o bursă de 1.500 de lei pe lună și va participa la un curs de învățare a limbii române, care va costa 3.000 de lei. Pentru cazarea oaspeților, autoritățile din Argeș (Consiliul Județean) vor cheltui aproape 23.000 de lei.

Bugetul total pentru acoperirea cheltuielilor necesare cu cei patru stagiari străini care vor veni în Argeş se va ridica la 60.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90