EcoMoto 930×122

ionica

STAŢIILE PENTRU TRANSPORTUL METROPOLITAN, AMÂNATE

În bugetul pentru anul în curs era prevăzută suma de 56.000 de lei pentru amenajarea de staţii pentru transportul local de călători în zona metropolitană.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Cum însă zona metropolitană nu s-a constituit efectiv iar transportul metropolitan este departe de a fi realizat, în condiţii legislative încă neclare, municipalitatea a luat decizia de a aloca fondurile respective pentru alte obiective de investiţii.

„Ne dorim să realizăm transportul metropolitan. Ne dorim să asigurăm curse în localităţile limitrofe, să nu mai fie brăzdat Piteştiul de tot felul de maşini din toate părţile. Însă nu s-a ajuns la clarificarea aspectelor legislative privind transportul metropolitan, aşa încât mai aşteptăm cu acest proiect.”, a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3