Donaris 930 x 122

bani

ȘTIRE DE MILIOANE PENTRU LOCUITORII DIN TRIVALE

Știre de milioane pentru locuitorii din Trivale. Devizul lucrărilor de modernizare şi extindere a Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” din Piteşti este gata.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Conform devizului, valoarea lucrărilor care se vor face la fosta Şcoală nr. 13 din cartierul Trivale se ridică la 24.784.105 lei, inclusiv TVA.

Finanţarea va fi asigurată de la bugetul de stat şi de la bugetul local.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

Şcoala va fi extinsă cu un nou corp de clădire, în care vor funcţiona săli de clasă, un amfiteatru, laboratoare şi oficii administrative. Vor fi făcute lucrări de reabilitare şi la terenul de sport, dar şi la clădirea existentă. În plus, unitatea de învățământ va fi dotată cu noi echipamente pentru activitatea școlară. Termenele de execuție vor fi stabilite după desemnarea prin licitație a constructorului. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90