930×122 CAPRA 5

Locală

STRĂZI ÎNCHISE TEMPORAR ÎN PITEŞTI

Poliţia Locală a municipiului Piteşti informează că începând cu data de 18 iulie până pe 29 iulie, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe sensul de mers piaţa Găvana – bulevardul Nicolae Bălcescu, se execută lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelelor termice, iar traficul se desfăşoară îngreunat.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În acest context, străzile Victor Babeş şi Carpenului vor fi închise parţial şi pe etape, autovehiculele vor circula cu viteză redusă, iar circulaţia rutieră se va desfăşuara restricţionat.

„Pe această cale îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcarea autoturismelor în zona lucrărilor începând cu data de 17 iulie, ora 20.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează zonele mai sus amintite să respecte semnalele poliţiştilor locali rutieri, semnificaţia diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră şi  să adopte o manieră corespunzătoare la volan.”, a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90