930×122 CAPRA 5

gunoi

TAXĂ DE HABITAT ÎN PITEŞTI. TOATĂ LUMEA VA PLĂTI PENTRU GUNOI

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că este posibil să fie introdusă o aşa numită taxă de habitat.

Citiți și: Schimbare uriașă! Este obligatoriu

Măsura ar urma să fie luată deoarece se înregistrează datorii destul de mari la operatorul de salubritate, dar şi pentru că foarte mulţi piteşteni nu plătesc pentru gunoi.

„Analizăm introducerea acestei taxe de vreo 2-3 ani… Sunt mulţi cei care nu se declară la întreţinere, restanţele sunt mari… Aşa, această taxă va fi plătită de toată lumea şi astfel se va ajunge şi la un tarif mai mic decât cel plătit în prezent.”, a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

SC Salubritate 2000 SA are de recuperat sume importante de la asociaţiile de proprietari şi locatari din Piteşti. Cele mai importante restanţe le au asociaţiile de proprietari: „Independenţei” (blocul D4, Războieni) – 70.733 de lei; „Neptun 165” (blocul C1, Războieni) – 65.205 de lei; „Ion Matei” (blocurile P2-3, Tudor Vladimirescu) – 56.835 de lei; „Pescarilor” (blocul J8, Războieni) – 31.512 de lei şi „Dromichete” (blocul D3, Războieni) – 38.328 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90