TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE. PRIMĂRIA MIOVENI INFORMEAZĂ | ePitesti
Posada 930 x 122

impozite

TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE. PRIMĂRIA MIOVENI INFORMEAZĂ

Taxe și impozite locale. Primăria Mioveni informează. Începând de ieri, 3 ianuarie 2017, impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.primariamioveni.ro, secţiunea taxe online, sau www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare.

Citiți și: MIOVENI: GEST URIAȘ PENTRU COLEGUL LOR BOLNAV

Cei interesaţi să folosească pentru prima dată serviciul online sunt rugaţi să se autentifice, utilizând cardul bancar, la adresa www.ghiseul.ro pentru autenficare în Sistemul Naţional Electronic de Plată a Taxelor şi Impozitelor. Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa impozitesitaxe@primariamioveni.ro.

Citiți și: ȘCOALA DE TENIS DIN MIOVENI, NOI SUCCESE

Amintim că persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local până pe data de 31 martie 2017. Reducerea la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

Nisan 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066