930×122 CAPRA 5

pirat

TAXIMETRIŞTII „PIRAT” ÎȘI FAC DE CAP ÎN PITEȘTI

Cititori ai publicației noastre reclamă, indignați și sătui până peste cap, că autoritățile nu fac nimic împotriva taximetriştilor „pirat” din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

”Poate Poliția va lua măsuri împotriva celor care efectuează curse pe ruta Pitești – Mioveni sau Pitești – Topoloveni și care ocupă locurile de parcare ale locatarilor din zona fostului cinematograf „București”… Pe Primărie nici în cot nu o doare, deși s-au făcut zeci de reclamații din partea firmelor și a locatarilor din zonă! Problema este cunoscută și de Poliția Locală (n.r. – foto) și de Poliția Rutieră și nu fac nimic!”, ne scrie un cititor pe adresa redacției.

Viceprimarul Cornel Ionică recunoaște că aşa stau lucrurile, dar afirmă că problema excede competenţele Poliţiei Locale (care poate da doar amenzi) și că s-a făcut apel la Poliţia Naţională. „Am sesizat Poliţia Naţională cu privire la persoanele care fac transport ilegal de persoane, deoarece ea are acum competenţe şi să amendeze, dar şi să ia alte măsuri precum întocmirea de dosare penale. Primim şi noi sesizări la Primărie şi facem tot posibilul să diminuăm fenomenul. Nu mai e ce era altădată, dar oricum taximetriştii „pirat” mai deranjează încă.”, ne declară Cornel Ionică, pasând rezolvarea problemei în curtea Poliției Naționale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Taximetrişti „pirat” sunt în continuare pe Calea Bucureşti (lângă Liceul „Armand Călinescu” şi lângă fostul cinematograf „Bucureşti”).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90