930 x122 grota rece

Arges

tecau_cj

TECĂU ANUNŢĂ DOUĂ PROIECTE DE ANVERGURĂ PENTRU ARGEŞ

Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeş, informează că au fost realizate proiecte pentru construirea a două viaducte care să traverseze judeţul de la nord la sud.

Citiți și: A nins în Argeș!

Un viaduct va fi construit pe latura de vest a judeţului, iar un altul pe la est, ambele urmând să se folosească de forţa gravitaţională pentru a aduce apa în zonele mai joase, ceea ce presupune costuri reduse. Pe de altă parte, pe aceste două viaducte, precizează Tecău, vor fi amenajate şi hidrocentrale de mici dimensiuni pentru producerea de energie electrică. Prin intermediul unui astfel de viaduct va fi rezolvată şi mai vechea problemă a apei de pe platforma Cotmeana.

În ceea ce priveşte investiţiile în şcoli, Florin Tecău precizează că, date fiind condiţiile demografice actuale, nu mai este nevoie de construirea unor unităţi noi de învăţământ, ci de a unora de tip grădiniţe şi after-school. Tecău adaugă că va insista pentru dezvoltarea unor parteneriate între şcolile din Argeş şi şcoli din alte zone ale Europei cu care judeţul nostru are legături.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90