SMART KIDS 930X122

Arges

TECĂU: ECHIPĂ DEBUSOLATĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Florin Tecău, încă preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, şi Constantin Polexe, încă vicepreşedinte, au susţinut astăzi ultima lor conferinţă de presă la instituţia pe care au condus-o.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Tecău, ales duminică consilier județean pe lista PSD, dar, practic, fără șanse la un nou mandat de președinte, a declarat că se va dedica mai ales profesiei, fiind cadru didactic la Universitatea de Stat din Piteşti.

„Am prins o perioadă foarte delicată la Consiliul Judeţean, cu o echipă debusolată, care îşi pierduse încrederea.”, a spus Florin Tecău, cu referire la faptul că a ajuns, mai întâi interimar, președinte al Consiliului Județean după ce Constantin Nicolescu a fost nevoit să renunţe la șefia instituției ca urmare a unei decizii a instanţei de judecată supreme, care a dat dreptate Agenţiei Naţionale de Integritate în dosarul în care a fost acuzat de conflict de interese.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3