Donaris 930 x 122

Arges

salvamont_salvare

TELEFOANE PRIN SATELIT PENTRU SALVAMONTUL DIN ARGEŞ

Ion Sănduloiu, şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, a anunțat astăzi că în curând vor fi achiziţionate câteva telefoane prin satelit cu care vor fi dotaţi şefii de formaţii din judeţ.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Aceste telefoane permit comunicarea şi în zone în care altfel nu ar exista semnal GSM. Abonamentul pentru un astfel de aparat este de 30 de euro pe lună, iar costul unei convorbiri se ridică la 2 euro pe minut. De asemenea, vor fi cumpărate și maşini 4×4, dar şi un microbuz, tot 4×4, pentru intervenţii mai complexe.

„Cu tot respectul, dar nu este corect ca salvamontiştii să extragă victimele din zone dificile şi greu accesibile, iar membrii celorlalte echipe de intervenţie – de la ISU, Poliţie şi Jandarmi – să stea să se uite, dar pe salarii duble!”, a adăugat Sănduloiu, cerând măsuri pentru schimbarea grilei de salarizare a salvamontiștilor.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90