Donaris 930 x 122

autobuz

Termen de finalizare pentru modernizarea stațiilor de autobuz

Termen de finalizare pentru modernizarea stațiilor de autobuz

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În ședința de joi, 26 august 2021,  Consiliul Local Pitești va aproba devizul pentru proiectul mult-așteptat de modernizare a stațiilor de călători ale SC Publitrans 2000 SA.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de primărie, valoarea investiției de modernizare a stațiilor este de 23 064 000 de lei, inclusiv TVA. Cu acești bani vor fi modernizate 99 de stații de autobuz.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Finanțarea este în cea mai mare parte din fonduri europene. După implementarea acestui proiect vor dispărea, în sfârșit, și chioșcurile din stațiile de autobuz, activitățile comerciale fiind interzise în cadrul proiectului cu finanțare europeană.

Data finalizării proiectului, conform Cristinei Munteanu (foto) – consilierul pe probleme de comunicare al primarului Cristian Gentea – va fi 31 decembrie 2023 sau mai devreme.

Detalii despre proiect, AICI.

Vă reamintim că ePitești.ro a scris în aprilie 2016, în exclusivitate, despre modernizarea stațiilor de autobuz, detalii: AICI – EXCLUSIV! CUM VOR FI MODERNIZATE STAŢIILE DE AUTOBUZ DIN PITEŞTI

La începutul anului 2017 au apărut primele informații oficiale și despre cum ar urma să arăte noile stații, ePitești.ro publicând tot în exclusivitate poze cu acestea, detalii: AICI –  NOI STAȚII DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90