Donaris 930 x 122

publitrans

(VIDEO/FOTO) NOI STAȚII DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

Noi stații de autobuz în Pitești. Așa ar urma să arate stațiile Publitrans după modernizare.

Citiți și: Anunţ: Publitrans angajează

Vă amintim că, potrivit unui studiu de fezabilitate comandat de Primărie, vor fi modernizate 99 de staţii, situate în întreg municipiul pe o lungime de aproape 47 de kilometri.

Citiți și: Cum vor circula autobuzele în minivacanța de Rusalii

Potrivit studiului, se au în vedere următoarele lucrări: dotarea fiecărei stații cu câte două panouri laterale electronice pentru informarea călătorilor (cu informații despre traseu și timpul de aşteptare și cu hărţi); dotarea cu câte un panou digital interactiv pentru afişarea, la cerere, a unor informaţii precum preţul biletelor şi abonamentelor de transport; montarea de benzi tactile pentru persoanele cu dizabilităţi; amenajarea a 20 de puncte de vânzare a biletelor şi abonamentelor de călătorie; amenajarea de grupuri sanitare în staţiile de călători de la capetele de linie și montarea de camere video de supraveghere în fiecare staţie.

Devizul general al lucrărilor era estimat la un moment dat la 8.500.000 de lei. Banii ar urma să fie accesați prin programe cu finanţare europeană. Lucrările se înscriu în planul de mobilitate urbană, un proiect mai amplu, care prevede și cumpărarea de autobuze electrice. Rămâne de văzut când va fi materializat proiectul.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441