NOR CURIER 930X122

consiliul local

TERMOFICAREA DIN PITEŞTI, APROAPE DE FALIMENT

Termoficarea din Piteşti, aproape de faliment. Fără banii primiţi ca subvenţie de la Consiliul Local, SC Termo Calor Confort SA Piteşti ar fi ca şi falimentată.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Mai mult, se pare că nici banii daţi de Consiliul Local nu ajung pentru nevoile societăţii, ceea ce l-a determinat pe directorul acesteia, Iulian Richiţeanu, să ameninţe că pe 15 noiembrie 2018 va ieşi public şi va anunţa falimentul termoficării.

Problemele sunt generate de faptul că, pe de-o parte, populaţia nu plăteşte facturile aşa cum ar trebui şi, pe de altă parte, preţul gazelor naturale a tot crescut, dar nu s-a întâmplat la fel şi cu subvenţia de la primărie.

Citiți și: Pitești. Practici ilegale sub ochii autorităților. Director din subordinea Primăriei: „E adevărat!”

Iulian Richiţeanu a cerut ca sumele virate de Consiliul Local către SC Termo Calor Confort SA să fie mai mari, astfel încât să se poată trece cu bine iarna 2018-2019.

O problemă acută este aceea că societatea trebuie să achite către furnizorii de gaze facturile în avans, ca bună garanţie, ceea ce duce la dificultăţi în funcţionare deoarece de la populaţie facturile se încasează cu întârzieri de 45 de zile prevăzute de lege, dacă se recuperează.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90