EcoMoto 930×122

baschet

TOTUL DESPRE SALA SPORTURILOR DIN MIOVENI

Viitoarea Sală a Sporturilor care se construiește în Mioveni va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, volei și tenis de câmp și competiții de gimnastică.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Sala va avea trei corpuri. Corpul principal, denumit A, va include intrări pentru 2.010 persoane, 32 de uşi, foaiere (cel de la nivelul parterului va avea o suprafaţă de 158, 1 mp, iar foaierul de la nivelul etajului, care va asigura fluxul evacuării persoanelor, 1.100 mp), grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe şi teren principal de handbal, plus vestiare, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, mic grup sanitar și zonă de relaxare), cabinet medical și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice).

Corpul B va fi la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club. Corpul C va adăposti centrala termică.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spaţii verzi și împrejmuiri. Valoarea totală a investiţiei, realizată cu bani de la bugetul local, este de aproape 27.500.000 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90