SMART KIDS 930X122

china

UN COPAC AL PRIETENIEI A FOST PLANTAT ÎN MIOVENI

Un copac al prieteniei a fost plantat în Mioveni. Ambasada Republicii Populare Chineze în România și Asociația ChinaRo în parteneriat cu Primăria Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Institutul Confucius Sibiu au organizat sâmbătă, 1 iunie 2019, în Mioveni, un eveniment cultural și educativ comun pentru copiii români și chinezi.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Au participat noul ambasador al Chinei la București, Excelența Sa doamna Jiang Yu, familiile unora dintre membrii corpului diplomatic chinez și copiii acestora, prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, deputatul Simona Bucura Oprescu, senatorul Cristina Stocheci, conducerea Primăriei Mioveni, directori de instituții și consilieri locali.

Evenimentul a inclus o expoziție de tablouri realizate de copii români și de copiii personalului diplomatic al ambasadei Chinei, momente artistice tradiționale oferite de cele două părți, jocuri interactive și alte activități dedicate copilăriei. De asemenea, a fost plantat și un „copac al prieteniei”.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Cu același prilej, Ambasada Chinei le-a oferit burse de merit unor cursanți care studiază limba chineză în județul Argeș, inclusiv în orașul Mioveni.

Precizăm că evenimentul de ieri din Mioveni s-a desfășurat cu ocazia aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România si China.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3