New Profesional Consult 930 x 122

buget

UN ÎNTREG CARTIER AȘTEAPTĂ RACORDAREA LA GAZE

În acest weekend au început întâlnirile zonale cu cetățenii Mioveniului și dezbaterile publice pe tema bugetului de venituri și cheltuieli al orașului pentru anul 2020.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Prima a avut loc ieri în clădirea multifuncțională din cartierul Făget. Au participat primarul Ion Georgescu, o parte dintre consilierii locali, directori ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local şi consilierul sătesc Dumitru Olteanu.

Potrivit Primăriei Mioveni, principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat alimentarea cu gaze a cartierului, necesitatea existenței unui depozit de lemne, mutarea parcului de joacă și extinderea în cartier a sistemului de supraveghere video.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Următoarea dezbatere s-a desfășurat astăzi în cartierul Clucereasa, și aceasta cu participarea primarului. A fost prezent și consilierul sătesc Marian Banu.

Subiectul principal al acestei dezbateri a fost alimentarea cu gaze a cartierului, “care este în curs de desfășurare”, precizează Primăria (AICI, amănunte).

Prezent la discuții a fost și reprezentantul firmei care va executa lucrările la rețeaua de distribuție de gaze naturale, care le-a răspuns cetățenilor la întrebările legate de etapele care trebuie parcurse pentru racordare.

Conform acestuia, traseul conductelor de distribuţie va fi de o parte şi de alta a DN 73, pe străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor şi Filipeştilor, pe o lungime totală de 6,285 de km.

“Se previzionează ca pe 1 decembrie 2020 rețeaua să fie funcțională”, anunță Primăria Mioveni.

De asemenea, au mai fost discutate și probleme legate de transportul local, realizarea unei zone de agrement și montarea în zonă a unui sistem de supraveghere video.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la proiectul bugetului sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni până pe 17 februarie 2020, de luni până vineri, între orele 8 și 16.

De asemenea, pot fi transmise și electronic la adresa relatiipublice@emioveni.ro.

Proiectul poate fi consultat la adresa de web www.emioveni.ro – Legislaţie-Transparenţă Decizională.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90