930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

UN NOU PLAN JUDEŢEAN DE TRANSPORT ÎN ARGEŞ

Un nou plan judeţean de transport în Argeş. Consiliul Judeţean Argeş a început să lucreze la un nou plan de transport judeţean de călători.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Planul va fi valabil în perioada 2019-2020 şi va include toate traseele pe care se face transport de persoane de către operatorii autorizaţi.

Pentru a se evita probleme de genul celor apărute nu cu mult timp în urmă în Ştefăneşti, Bascov sau Miceşti, preşedintele instituției, Dan Manu, le-a cerut primarilor să transmită cât mai curând posibil către Consiliul Judeţean puncte de vedere pe marginea acestui subiect (propuneri, observaţii etc.).

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Până acum, potrivit lui Dan Manu, doar 29 de primari dintr-un total de 102 s-au conformat.

Mai multe localităţi din Argeș au fost afectate de lipsa mijloacelor de transport către Piteşti, ceea ce a dus la mari nemulţumiri din partea cetăţenilor (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3