New Profesional Consult 930 x 122

bloc

UN NOU PROIECT IMOBILIAR ÎN PITEȘTI. LOCUINȚE, BIROURI, SPAȚII COMERCIALE

Un nou proiect imobiliar în Pitești. Locuințe, birouri, spații comerciale. Un nou bloc va fi construit în cartierul Craiovei din Piteşti, pe un teren intravilan de 1.588 de mp situat pe strada Calea Craiovei, la nr. 66. Terenul și investiţia aparţin firmei piteștene SC Macro SRL.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Viitorul nou bloc va avea o înălțime de cel mult 24 de metri, cu subsol, parter şi şase etaje, cu locuințe, dar și birouri și spaţii comerciale. Acces pietonal şi acces carosabil vor fi din Calea Craiovei şi un acces pietonal, din strada Mircea Vodă.

Vor fi amenajate 35 de locuri de parcare, majoritatea în subteran și doar 4 la nivelul solului. De asemenea, ar urma să fie amenajate și spații verzi (563,25 de mp).

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) aferent acestei investiţii a fost aprobat de Consiliul Local Piteşti, dându-se astfel undă verde pentru începerea lucrărilor. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90