930 x122 grota rece

amenzi

(UPDATE): NOUA REGULĂ PENTRU PARCĂRILE DE LA BLOC, APROBATĂ

(UPDATE 28 NOIEMBRIE 2019, ORA 16:30): Noua regulă a fost adoptată în ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești. 

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

25 NOIEMBRIE 2019: În ședința ordinară în plen de joi, 28 noiembrie 2019, a Consiliului Local Pitești va fi supus dezbaterii și votului un proiect pentru modificarea hotărârii de CL nr. 60 din ianuarie 2016 referitoare la stabilirea, constatarea şi sancţionarea unor contravenţii, proiect despre care v-am mai informat.

Potrivit proiectului, de la 1 ianuarie 2020 în Pitești va fi interzisă „ocuparea domeniului public prin oprirea, staționarea sau parcarea vehiculelor pentru transport persoane cu masa maximă autorizată mai mare de 3 tone și a celor de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 2 tone aparținând persoanelor fizice și juridice în parcările destinate locatarilor și/sau în parcările destinate instituțiilor și serviciilor publice”.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Noutatea este că regula ar urma să fie extinsă și la proprietarii-persoane fizice ai unor astfel de autoutilitare, în prezent interdicția fiind valabilă doar pentru proprietarii-persoane juridice (firme).

Pentru încălcarea acestei dispoziţii, proiectul prevede amendă între 500 și 1.000 de lei în cazul persoanelor fizice și între 600 şi 1.200 de lei în cazul persoanelor juridice.

Proiectul, care a fost inițiat de primarul Piteștiului, Cornel Ionică, va intra în vigoare dacă va fi aprobat de Consiliul Local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3