Donaris 930 x 122

curatenie

VAL DE SESIZĂRI LA POLIŢIA LOCALĂ. PITEȘTENII SE ÎNCAIERĂ ÎNTRE EI

Val de sesizări la Poliția Locală. Piteștenii se încaieră între ei. Potrivit celor mai recente date furnizate Primăriei, Poliţia Locală Piteşti primeşte lunar peste 1.200 de sesizări de la cetăţeni şi agenţi economici.

Citiți și: Video – Piteşti: Şofer la plimbare cu TIR-ul prin cartier, fără acord

Cele mai multe sunt transmise telefonic, la dispeceratul Poliţiei Locale. Majoritatea vizează tulburarea liniştii şi a ordinii publice, conflicte care pornesc de la locurile de parcare de la blocuri şi probleme cu privire la curăţenia pe domeniul public.

Locurile de parcare sunt în Pitești motiv de ceartă între vecinii de bloc, polițiștii locali fiind chemați să pună capăt unor dispute care pot degenera sau care chiar au degenerat și în bătăi. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după introducerea pe 1 aprilie 2019 a noului regulament referitor la parcările de reședință. Amintim că de atunci între orele 9 și 16, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde chiar dacă locul de parcare este plătit. AICI, subiectul pe larg.

Citiți și: Pitești: Parcare nouă în locul garajelor demolate

Mai precizăm că în urma acţiunilor de control polițiștii locali piteșteni dau lunar peste 1.000 de amenzi, cele mai multe pentru parcări nesimțite şi tulburarea liniştii şi a ordinii publice.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441