Donaris 930 x 122

apa

VESTE IMPORTANTĂ PENTRU MII DE ARGEŞENI

Veste importantă pentru mii de argeşeni. Consiliul Judeţean a luat o decizie de mare interes pentru locuitorii de pe platforma Cotmeana.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Este vorba de avizarea proiectului de extindere a microsistemului de alimentare cu apă în platforma Cotmeana – ramura Băbana – Cocu – Uda, proiect „absolut necesar pentru realizarea serviciilor de calitate pentru cetăţenii unităţilor administrativ – teritoriale menţionate”.

Pentru concretizarea proiectului Consiliul Judeţean Argeş vrea să obţină bani de la bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Valoarea estimată a obiectivului (potrivit notei de fundamentare şi a devizului general întocmite de Direcţia Tehnică a Consiliului) depăşeşte 34.544.000 de lei cu TVA.

Citiți și: Scandal din cauza alcoolului în Argeș. Prieten de pahar, victima unui atac cu cutitul

Termenele de execuţie vor fi stabilite în funcţie de obţinerea sau nu a finanţării guvernamentale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90