930 x122 grota rece

dna

VICEPRIMARUL IONICĂ, LA FEL CA PUIU IORDĂNESCU!

Cornel Ionică, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Piteşti, a mărturisit că nu pleacă de acasă în nicio zi fără a se închina.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Când pleci de acasă, îţi faci crucea mare şi te rogi să fie bine. În administraţie este foarte greu, mai ales că eu semnez zilnic multe documente şi avizez plăţi de miliarde de lei.

Ceea ce pot spune cu certitudine este că tot ce fac, fac cu bună ştiinţă şi nu am făcut pentru nimeni vreun favor.”, a declarat viceprimarul, în contextul în care o publicaţie a relatat recent că Ionică ar avea trei dosare la DNA. În legătură cu acest aspect, Ionică a spus că ultima oară a fost la DNA în 2013, în calitate de martor în dosarul „Publitrans” care a pus capăt carierei primarului Tudor Pendiuc, aflat de mai bine de jumătate de an în arest preventiv.

Citiți și: Breaking! Veste fenomenală pentru Georgescu!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3