Posada 930 x 122

craiovei

(VIDEO) AȘA DA! DUPĂ CE EPITEȘTI A SCRIS, SCHIMBARE ÎN CRAIOVEI

După ce ePitești a scris, schimbare în Craiovei. În urmă cu câteva zile, publicația noastră a atras atenția asupra unei situații revoltătoare din cartierul piteștean Craiovei: mizerie, bănci neîngrijite și o fântână artezină într-o stare deplorabilă. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

La Primărie s-a citit articolul și s-au luat măsuri: băncile au fost vopsite, fântâna – curățată, iar gunoaiele au dispărut.

Citiți și: MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN TURCIA

Salutăm promptitudinea municipalității. Criticile noastre se dovedesc a fi, de fiecare dată, constructive. Dovadă stau și alte schimbări în bine care s-au produs în Pitești ca urmare a articolelor noastre (un alt exemplu, AICI).

Totuși, atragem atenția asupra unui alt aspect. În piața aflată în imediata vecinătate a platoului din fața fostului cinematograf Dacia, vânzătorii ambulanți lasă în fiecare dimineață, în urma lor, foarte multă mizerie.

Sperăm ca și această situație să fie urgent rezolvată de municipalitate.

Reamintim că ePitești vine în cartierul tău pentru a semnala și alte probleme. Sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066