New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) IONICĂ A MUTAT PRIMĂRIA LA HOTEL

Ionică a mutat Primăria la hotel. Astăzi, în jurul orei 12, oameni cu funcții și angajați ai municipalității Pitești s-au adunat la hotelul Ramada. Motivul? Primarul Cornel Ionică și-a sărbătorit ziua de naştere, împlinind azi 69 de ani.

Citiți și: Primăria Pitești, anunț important pentru anumiți proprietari

Printre alții, salariaţi ai Primăriei, viceprimarul Laurenţiu Zidaru, directori din administrația municipală, consilieri locali, reprezentanți ai Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, deputatul PSD Nicolae Georgescu și jurnaliști din presa prietenă cu primarul au venit la masa oferită de Cornel Ionică în restaurantul hotelului.

Citiți și: Primăria Pitești caută avocați!

Poate v-ați fi aşteptat ca în miezul unei zile de joi, zi normală de muncă, primarul, viceprimarul, directorii și alți angajați ai Primăriei să fie la serviciu, ocupându-se de problemele piteștenilor. Ei bine, nu! Mai bine la petrecere decât la muncă!

Remarcăm prezența prefectului Emilian Dragnea, cel care de o lună și jumătate nu ia nicio decizie cu privire la mandatul de primar al lui Cornel Ionică, după ce justiția a confirmat ca fondată concluzia Agenției Naționale de Integritate și a hotărât defintiv că acesta s-a aflat în conflict de interese administrativ pe vremea când era viceprimar.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA