New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) IONICĂ A MUTAT PRIMĂRIA LA HOTEL

Ionică a mutat Primăria la hotel. Astăzi, în jurul orei 12, oameni cu funcții și angajați ai municipalității Pitești s-au adunat la hotelul Ramada. Motivul? Primarul Cornel Ionică și-a sărbătorit ziua de naştere, împlinind azi 69 de ani.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Printre alții, salariaţi ai Primăriei, viceprimarul Laurenţiu Zidaru, directori din administrația municipală, consilieri locali, reprezentanți ai Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, deputatul PSD Nicolae Georgescu și jurnaliști din presa prietenă cu primarul au venit la masa oferită de Cornel Ionică în restaurantul hotelului.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Poate v-ați fi aşteptat ca în miezul unei zile de joi, zi normală de muncă, primarul, viceprimarul, directorii și alți angajați ai Primăriei să fie la serviciu, ocupându-se de problemele piteștenilor. Ei bine, nu! Mai bine la petrecere decât la muncă!

Remarcăm prezența prefectului Emilian Dragnea, cel care de o lună și jumătate nu ia nicio decizie cu privire la mandatul de primar al lui Cornel Ionică, după ce justiția a confirmat ca fondată concluzia Agenției Naționale de Integritate și a hotărât defintiv că acesta s-a aflat în conflict de interese administrativ pe vremea când era viceprimar.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90